BRUTAL MEDIUM

350.00

Otkrijte najbolji način za zaradu uz preprodaju IPTV usluga Brutal CYBER IPTV

Jeste li znali da više od 50 milijuna ljudi širom svijeta koristi IPTV uslugu?

Započnite svoje IPTV poslovanje i zaradite više od 1.000 € mjesečno. Sve što trebate je vlastiti IPTV panel gdje možete postaviti pristup za svoje korisnike. Možete stvoriti pristup za sve uređaje koji podržavaju IPTV, kao što su Smart TV, Enigma, Andorid Box, MAG 254 i još mnogo toga. Vaši klijenti na vašem vlastitom IPTV panelu.

SKU: SKURESELL002 Kategorija:

Opis

Kako IPTV panel radi?

Da bi postali reseller kupujete kredite koji se prenose na vaš panel. Minimalni iznos ovisi o odabiru paketa, a minimalni broj kredita za početak kreće sa uloženih 200 €. Cijena kredita na koju možete računati u prosjeku se kreće 3 € = 1 kredit. Ovisno o načinu plaćanja ili većim depozitima, mogući su veći bonusi, a za svaki kredit plaćate još manje i time povećavate dobit.

Kako funkcionira račun Resellera?

Račun prodavača-resellera nije vremenski ograničen. Jednom kada ga kupite imate ga na korištenje cijelo vrijeme, a sve dok ne potrošite svoje kredite! Jedina važna stvar su vaši krediti. Krediti omogućuju stvaranje računa za korisnike. Cijene kredita koje prodajete ovise samo o vama i o vašem poslovnom planu. Na primjer, stvaranje 1 mjesečnog računa košta 1 kredit, a cijenu svojih kredita određujete upravo vi. Reseller možete biti sve dok imate kredita za prodavati, a ako više nemate kredita, možete ih ponovno dodati ponovnim naručivanjem od nas.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BRUTAL MEDIUM”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go to Top