Najčešće postavljana Pitanja

Brutal IPTV je platforma koja Vam omogućava da gledate više od +500 kanala gdje god da se nalazite u svijetu. Brutal IPTV je televizija kojoj možete pristupiti svuda gdje imate kvalitetnu fiksnu ili bežičnu internet vezu brzine već od 5Mbps.
Brutal IPTV uslugu možete koristiti na sljedećim uređajima: - Kompjuteru i laptopu putem VLC player-a - Smartphone i tablet uređajima putem IPTV aplikacije za android i iOS operativni sustem - Na televizoru putem MAC Adrese - Smart televizorima putem IPTV aplikacije
Našu uslugu možete koristiti bilo gdje u svijetu, a sve što vam je potrebno je pristup internetu.
Gledanje na više uređaja ili na više lokacije moguće ja samo u Paketu CYBER. Dodatni uređaj se naplaćuje 15 €/mj. osim ukoliko odaberete paket na 6 ili 12 mj. Onda je moguća korekcija cijene.
Paket CYBER  6 + jedan dodatni uređaj 20 € Paket CYBER 12 + jedan dodatni uređaj 40 €
U paketima BRUTAL i VIP nije moguće gledanje na više uređaja ili na više lokacija, te svako nepoštivanje ovog uvjeta može rezultirati automatskim prekidom rada usluge.
Moguće je gledanje na više računala ali samo u paketu CYBER po definiranim uvjetima u sekciji iznad.
Da li mogu da koristim uslugu na 2 ili 3 TV-a na različitim lokacijama?
Aplikaciju možete besplatno preuzeti putem Play Store-a ili App Store-a i testirati je, te ukoliko vam se svidi nastavite koristiti istu. Na raspolaganju su i aplikacije u Pro verziji, a one omogućuju korisnicima još neke dodatne mogućnosti i opcije, više o tome možete pročitat prilikom preuzimanja aplikacije.
Ukoliko imate aktivnu pretplatu, uslugu možete pratiti bilo gdje u svijetu, potrebno je samo da imate zadovoljavajuću internet konekciju.
U svakom trenutku možete prijeći na veći paket uz doplatu razlike do isteka aktivne pretplate.