BRUTAL OSNOVNI

BRUTAL OSNOVNI

8.00

BRUTAL OSNOVNI paket je paket koji zadovoljava male korisnike,paket koji vam nudi kompletnu listu za samo 8 eura na mjesec. Sami kreirajte paket na 1 ili više mjeseci,mogučnost gledanja na više uredaja uz malu nadoplatu.

BRUTAL OSNOVNA lista se razlikuje od ostalih lista u BRUTAL paketu, te vam tako omogućavamo da po pristupačnoj cijeni imate potpuni pregled BRUTAL OSNOVNI  IPTV PAKET.

Brutal IPTV vam nudi mogućnost da bezbrižno uživate godinu dana bez razmišljanja o produženju pretplate. BRUTAL OSNOVNI paket nudi sve što je potrebno za gledanje i uključeni su svi kanali bez dodatnih skrivenih troškova za naše korisnike. U ponudi IPTV liste uključeni su svi EX-YU kanali uključujući veliki broj Sportski, Filmski, Musizčkih kanala itd…

Isprobajte IPTV i uvjerite se kako je naša iptv lista ujedno i najbolja iptv lista, a samo najbolji IPTV provider Brutal IPTV vam upravo to omogućuje. 🙂

SKU: SKUPROMO001 Kategorija:
  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Za brutalne korisnike i one koji će to postati ukoliko već nisu isprobali usluge Brutal IPTV najbolje televizije. 🙂

U ponudi imamo najbolje programe za one koji traže samo najbolje! Osnovni paket sastavljen je na zahtjev našeg velikog broja korisnika koji su tražili najbolji omjer uloženo-dobiveno. Za one malo zahtjevnije tu je naravno i naš BRUTAL VIP paket koji je proglašen ujedno i najboljim paktom od strane naših korisnika.

Veliki broj korisnika uvjerio se kako je ovo što vam pišemo istina, stoga zato i ne sumnjamo će te upravo Vi postati jedan od mnogih naših zadovoljnih korisnika. Naša ITPV ponuda je najbolja i najpovoljnija za sve korisnike.

 

Budite i vi jedan od onih koji su zadovoljnisretni odabirom naše IPTV usluge !

Više od 1,000 zadovoljnih korisinika koriste naše usluge u 17 zemalja.Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “BRUTAL OSNOVNI”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.